Chelsea lunch & Chelsea overwinning

Bij het ontwaken vanmorgen bleek de zon opnieuw paraat - het beloofde weer een heerlijke dag in Londen te worden! Vele musici trokken er dan ook op uit om van het mooie weer en de stad te genieten, want om 15u werd iedereen weer in Cadogan Hall verwacht voor de repetitie.


Maar eerst was er tijd voor lunch: vanmiddag werd een delegatie van Brussels Philharmonic verwelkomd in Londen door de Vlaamse Vertegenwoordiger hier, Geert De Proost. Samen met zijn echtgenote bood hij vertegenwoordigers van de musici, de directie en de raad van bestuur een heerlijke lunch aan in een typisch Londens restaurant, The Thomas Cubitt.Deze pub, gelegen in een authentiek hoekhuis in de wijk Belgravia, werd genoemd naar de Londense meesterbouwer Thomas Cubitt - die niet alleen een deel van Buckingham Palace voor zijn rekening nam, maar ook zijn stempel drukte op de bruisende wijk rond Cadogan Hall. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een sfeervol lunchadresje!


En voor wie het Engelse voetbal op de voet volgt: Chelsea won de match van vanmiddag met 3-0, wat de feestende supporters in de pubs rond het hotel luidkeels vierden! Hopelijk gunnen ze onze musici vannacht wat meer rust...


0 reacties:

Een reactie posten

 

Twitter Updates