Back in sunny London!

Na Parijs is London intussen die andere 'pied à terre' van het orkest: we voelen ons hier even thuis als in Brussel, en met een blauwe hemel boven ons kan het weerzien met deze bruisende stad niet meer stuk! En hop: de underground in richting Cadogan Hall...Naast het orkest en de vaste staff, reizen ook enkele leden van de raad van bestuur mee. Bij de start van de eerste repetitie verwelkomen intendant Gunther Broucke en voorzitter Hugo Vandamme de musici. Hun boodschap: geniet van de komende drie dagen!


En dat zal zeker en vast gebeuren - genieten van de stad, van het publiek, en van de muziek natuurlijk. Ook solist Andreas Haefliger is er weer bij, en start samen met de musici de repetitie. Intussen krijgen de gasten een rondleiding in Cadogan Hall, doorspekt met leuke weetjes over de geschiedenis van de zaal - overtuigend gebracht door de manager van de zaal, Adam Mc Ginlay.


Het gebouw werd opgetrokken in 1904 als kerk, maar werd later verkocht en kwam ondermeer in handen van Mohamed Al-Fayed - die er een privé residentie inclusief indoor zwembad en ondergrondse parking wou van maken! Gelukkig voor ons draaide het anders uit...0 reacties:

Een reactie posten

 

Twitter Updates