Stuttgart: Aflossing van de wacht

Zondag Namiddag, Stuttgart.


De eerste week van onze Duitsland Tournee ligt achter de rug. We hebben op 6 dagen 5 concerten gespeeld, voor een kleine 10.000 man. Vermoeiend, dat wel, maar de stemming is uitgelaten na een zalig dagje vrijaf: we zijn in topvorm voor de tweede helft!

Zondag is iedereen vrijaf, en toch is het voor velen repeteren geblazen  Een rustig plekje te vinden waar je ongestoord kan werken, is echter niet altijd even evident. Gelukkig is het Maritim in Stuttgart nogal groot. Trompettist Andrei Kavalinski vindt een lege banket ruimte, en de hoorns nemen meteen heel het foyer over. Nathan Braude (aanvoerder altviool) zit in de kamer van Michel Tabachnik het programma te overlopen.


Het bereiken van de helft van de tournee betekent ook een aflossing van de wacht bij de staff. Regisseur Mira Dejonge lost Carla Deveux af! Met opgeladen batterijen en heel veel goesting stapt ze de trein af in Stuttgart, klaar om het orkest terug te zien en alle zaken in goede banen te leiden. Stuttgart, Freiburg, Wiesbaden, Aachen & Berlijn: we zijn er helemaal klaar voor!

Groetjes aan de thuisblijvers, en bedankt om ons te volgen :)


0 reacties:

Een reactie posten

 

Twitter Updates