Een van de iets mindere dagen...

Op 1 januari verrast ons de stad Jiangmen met een concertzaal om nooit te vergeten. Vooral de loges zijn het gespreksonderwerp. De dames kijken elkaar met vragende ogen aan, terwijl ze met dichtgeknepen neus naar een proper plekje zoeken. Enkele geurstokjes brengen een beetje soelaas. Voor de heren is er alleen een lange gang achter het podium. Ook een mooi tafereel. De dirigent baant zich een weg langs donkere gangen en glibberige trappen, blijft uiteraard bij ons in een hoekje zitten, op de enige stoel die er te vinden is. Daar vind hij dan toch de inspiratie om het publiek met de nodige elegantie als een doorwinterde entertainer naar zijn hand te zetten. Eens te meer een success!

Morgen trekken we voor het eerst het binnenland in. De frisse berglucht zal ons hopelijk gauw de vervuilde grootsteden doen vergeten - de tweede helft van onze reis kan beginnen!

Grietje

3 reacties:

  1. Ik denk aan jullie:-)
    Ben vooral blij dat ik die loges niet moest aanpakken...
    Vele groetjes aan iedereen en een geweldig 2010

    MINI Els

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tof om mee te volgen! Wou eens zien of jullie geen last hadden van de sneeuw, maar precies niet he. Wil degene die dit leest de groetjes doen aan Evi Baetens en haar een gelukkig nieuwjaar wensen van haar petekind en familie?

    Katrijn Boone

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi beste colléga's,
    spannende avonturen ginder precies !
    Geniet van de rest van jullie chinese tour en laat de mindere momenten niet aan jullie hart komen!
    Groetjes aan de slagwerkcolléga's Gert, Herman, Tom en Tom

    Gert D'haese

    BeantwoordenVerwijderen

 

Twitter Updates