Spetterende finale in Essen

Onze grote Duitslandtournee 2015 zit er op! De orgelsymfonie van Saint-Saëns vormde een waardige afsluiter in de prachtige zaal van de Philharmonie Essen. Organist Paul De Maeyer was sterk onder de indruk van de Kuhn Orgel, een instrument uit 2004.
 En bij de meereizende staff van Brussels Philharmonic, die voor de gelegenheid een keer gezamenlijk het concert kon bijwonen en in de galerij achter het orkest had plaatsgenomen, was de ontroering zo sterk dat er zelfs enkele traantjes moesten worden weggepinkt.
We grijpen de gelegenheid voor een woord van dank. Dank aan onze musici en chef emeritus Michel Tabachnik voor zes geslaagde concerten en hun onverwoestbaar optimisme ook tijdens lange dagen, dank aan Wilfried Strohmeyer en Klaus Dollnig voor organisatie en steun,  dank aan iedereen die achter de schermen meewerkte en van deze tournee een succes maakte. Uiteraard kijken we al uit naar de volgende grote tournee in maart 2016 met onze nieuwe chef-dirigent Stéphane Denève! Maar vandaag wensen we alvast iedereen een welverdiend, rustig weekend en een goede thuiskomst toe. 
Bravo en bedankt!
0 reacties:

Een reactie posten

 

Twitter Updates