Geslaagde vuurdoop

Ook al is het buiten intussen haast herfst, binnen in de enorme kerk wacht het talrijk opgekomen publiek ongeduldig op het concert van vanavond. Voor 3 musici is dit eerste concert van het seizoen meteen hun vuurdoop als vast lid van Brussels Philharmonic: Julius Himmler op cello, Midori Mori op basklarinet en David Desimpelaere als aanvoerder contrabas. Welkom!
Na afloop zijn de drie nieuwe musici het eens met de anciens én het publiek: het was een prachtige avond, een geslaagd concert, en een perfecte start van het nieuwe seizoen. Of zoals iemand uit het publiek aan concertmeester Otto Derolez zei: 'Het verschil met andere orkesten is het overduidelijke plezier dat jullie hebben tijdens het spelen!".

Ook de jonge rijzende ster (21 jaar!) pianist Benjamin Grosvenor veroverde alle harten, met zijn intense interpretatie van Saint-Saëns' 2de Pianoconcerto (en gaf 2 bisnummers!).

Het is dus met een blij gemoed dat we om 23u30 de wachtende bussen instappen, richting hotel & welverdiende nachtrust.We kijken al uit naar onze volgende passage hier in La Chaise Dieu!


0 reacties:

Een reactie posten

 

Twitter Updates