en zo vertrok de cargo

Vrijdagavond 18 december.

21u30, ons laatste concert voor het grote avontuur begint is net gedaan. In de gangen van Flagey achter Studio 4 is het een drukte van belang.


De orkestregie noteert zorgvuldig alles wat er in de speciale kisten gestoken wordt. Alles moet namelijk door de douane passeren en daarvoor moeten zeer gedetailleerde inventarissen gemaakt worden!





De muzikanten denken nog een laatste keer na of ze alles wel in hun kist gestoken hebben en vullen dan de grote instrumentenkisten op.


22u.

De stilte in de gangen. Alles staat klaar voor het laden de volgende dag.





Zaterdag 19 december.


Het sneeuwt nog steeds, het is ijskoud, maar dat houdt ons niet tegen! Alle kisten worden een laatste keer geïnventariseerd, gefotografeerd en klaar gemaakt voor transport.

Na 5 uur hard werk zien we het einde naderen, de vrachtwagen staat voor de garage en al springend om kou te verdrijven, kleven we de laatste stickers op de kisten. En dan vertrekt alles richting Brucargo.


Maandag 21 december.



Goed nieuws vanuit Zaventem! Hoewel de luchthaven door de vele sneeuw nog steeds gesloten is, heeft de douane alvast onze lading instrumenten vrij gegeven. Over de weg vertrekt alles deze avond nog naar Frankfurt waar het verder per vliegtuig tot Peking zal gaan.

De eerste grote horde is genomen! Nu is het uitkijken naar het vertrek zaterdag.

Tot de volgende update!
Anke

0 reacties:

Een reactie posten

 

Twitter Updates