Lunch op de ambassade

Warm welkom in Wenen: maandagmiddag zijn onze musici en staff uitgenodigd bij de Belgische ambassade voor een lunch met Ambassadeur Willem Van de Voorde. Hij steekt onze musici een hart onder de riem voor ze het podium in Musikverein beklimmen, en benadrukt hoe fantastisch het is om een voltallig orkest uit het thuisland te mogen verwelkomen in het mekka van de klassieke muziek.

Intendant Gunther Broucke en voorzitter Hugo Van Damme beamen het: te gast zijn in Musikverein Wien is altijd 'een plezier en een eer'.

Voor onze musici is het zo te zien ook een heel plezier om in de prachtig uitgedoste ambassade alvast de Weense sfeer op te snuiven. Rik Ghesquière (trompet) en Bartolomiej Ciaston (viool) voelen zichzelf even ware staatsmannen. Ze zijn lang niet de enigen die hun bezoek vereeuwigen: terwijl we deze blog schrijven, stroomt Facebook vol met Weens-weelderige selfies en groepsfoto's - co-starring luchters, knusse zeteltjes en champagneglazen. Alle dagen feest!

We kijken heel erg uit naar ons concert in de 'Goldener Saal' vanavond en danken de ambassade nogmaals voor de vriendelijke uitnodiging.

Wordt vervolgd! 

Judith
Adjunct Artistieke Planning Brussels Philharmonic

0 reacties:

Een reactie posten

 

Twitter Updates