Ready - set - GO! UK here we come...Dinsdagnamiddag, Flagey: na de repetitie worden alle instrumenten bij elkaar gezet, klaar om in te laden voor de volgende tournee: 10 dagen UK, 9 concerten, van London tot Edinburgh en weer terug... We hebben er zin in!

We starten, hoe kan het ook anders, in London. Cadogan Hall kennen we intussen als onze binnenzak, we weten dat de zaal fantastisch klinkt, en als extraatje is het concert van vanavond al een tijdje uitverkocht.

Dat de charismatische ster gitarist Milos Karadaglić daar iets mee te maken heeft willen we best toegeven: het publiek smult van het Concierto de Aranjuez en de fans genieten als hij na het concert uitgebreid de tijd neemt om met iedereen op de foto te gaan.

Maar met de Orgel Symfonie van Saint-Saëns maakt het orkest nog meer indruk dan de gitaarvirtuoos: de zaal barst uit in een overdonderend applaus, en blijft vragen om een bis - die het orkest en chef-dirigent Michel Tabachnik maar wat graag geven!

Meteen na het concert is het inpakken & wegwezen voor de instrumenten: die rijden al door naar de volgende halte, Bristol. En daarmee is de tournee nu echt uit de startblokken geschoten...
0 reacties:

Een reactie posten

 

Twitter Updates