Au revoir Berlioz ... hope to see you next year again !

Een volle tribune met ongeveer 1000 toeschouwers in openlucht op een zomerse donderdagavond in La-Côte-Saint-André ... meer heeft Brussels Philharmonic niet nodig om er weer een onvergetelijke avond van te maken. We begonnen met de Ouverture van Le Corsaire als eerbetoon aan Hector Berlioz die aanzien wordt als de stichter van het fenomeen 'Festival'

Daarna bracht Jennifer Larmore met veel emotie de Wesendonck Lieder van Richard Wagner. En omdat het nog mooier en beter kon en we een uitgebreid ensemble van percussionisten meehadden speelden we ook nog de Notations I-IV en VII van Pierre Boulez gevolgd door Tableaux d'une exposition van Moussorgsky.
Een gevarieerd maar prachtig programma om naar te luisteren en te kijken onder een sfeervolle franse sterrenhemel ... Via facebook kregen we de volgende reactie "Ravie de vous avoir rencontré: les Tableaux de l'exposition furent bouleversants! Merci pour ces purs moments de bonheur!!

 Onze volgende afspraak is komende zondag met een concert tijdens het Klarafestival op zondag 8 september om 15u00.

Daarna zijn we weer 'on the road' en reizen we naar het 66° Festival de Besançon waar we opnieuw gevraagd werden voor twee concerten op zaterdag 14 en zondag 15 september.

En we gaan na Besançon nog niet meteen naar huis maar naar Liechtenstein waar we voor het eerst zullen optreden. Op het programma daar staat onder meer het Concerto for Saxophone Quartet en Orchestra dat door Philip Glass speciaal werd geschreven voor het Raschèr Saxophone Quartet en die samen met ons orkest het podium zullen delen voor dit unieke concert!
0 reacties:

Een reactie posten

 

Twitter Updates